osvrnuo se na glasine

Trener Juventusa Massimiliano Allegri progovorio o temi koja zanima sve navijače i otkrio gdje će Cristiano Ronaldo igrati u novoj sezoni

21.08.2021 u 13:43

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri se oglasio o sudbini Cristiana Ronalda nakon što ga nije uvrstio u zadnju utakmicu

Cristiano Ronaldo nije sudjelovao u posljednjoj Juventusovoj provjeri prije početka nove sezone u Serie A. Izostavljanje Ronalda iz ekipe je samo dolilo ulje na vatru i aktualiziralo priče o njegovom odlasku iz Juvea ovog ljeta.

Već neko vrijeme se govori o tome kako Ronaldo želi otići, a pisalo se i kako su za njega zainteresirani i njegovi bivši klubovi Real Madrid i Manchester United, ali i PSG koji gradi atomsku ekipu.Ipak, trener Juventusa Massimiliano Allegri je sve ove glasine opovrgnuo.

'Ronaldo nije igrao jer sam mu dao slobodan dan nakon napornih treninga. On je za nas bonus. On garantira puno golova. Da bismo o pojedinca izvukli maksimum moramo svi timski raditi', rekao je Allegri pa se osvrnuo i na glasine o Ronaldovom odlasku:

'Pročitao sam te glasine u medijima. Ronaldo nam nikada nije rekao da želi otići, a meni je potvrdio da ostaje u Juventusu', jasan je bio trener Stare dame.

Ronaldo će tako u Juventusu izgleda ostati još najmanje godinu dana koliko mu vrijedi ugovor s torinskim velikanom. Portugalac je do sada za Juve odigrao 133 utakmice i zabio 101 gol, te upisao 22 asistencije.