TALIJANSKI KUP

Trener Juventusa bezobraznu reakciju platio isključenjem; evo što je poslije pričao o sucu i bolnom porazu

31.01.2019 u 09:52

Bionic
Reading

Nogometaši Atalante priredili su iznenađenje pobijedivši u četvrtfinalu talijanskog Kupa Juventus sa 3:0, a zanimljivo je bilo poslušati reakciju gostujućeg trenera Massimiliana Allegrija koji je isključen za vrijeme susreta

I to se dogodilo! Juventus je u zadnje četiri sezone osvojio dvostruku krunu, ali neće i ove. Najjača talijanska momčad gotovo sigurno će uzeti prvenstvo, ali ne i Kup. Atalanta je napravila nemoguće i zaustavila moćni stroj iz Torina koji je zadnji puta u ovom natjecanju ispao još u siječnju 2014. od Rome u četvrtfinalu. Nakon toga Juve je nizao uspjehe, sve do gostovanja u Bergamu.

Dvoboj je obilježila velika nervoza, a bolje su se u takvom okruženju snašli domaći nogometaši.

'Sve je krenulo po zlu, sami smo si krivi za prvi i treći gol. Oni su imali čvršće živce. Ali sve ovo je normalno, ludo je misliti da Juventus uvijek može sve osvojiti. Sada moramo to zaboraviti i napuniti baterije prije sljedeće utakmice', pričao je Allegri.

'Moje isključenje? Zaslužio sam to nakon mojih reakcija, bio sam nervozan. Sve pohvale sucu, u tome trenutku sam platio za svoju ljutnju,' dodao je.

  • +3
Serie A, Juventus - Roma Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Što se tiče talijanskih medija oni nemaju puno lijepih riječi za igru Juventusa i većinu njegovih igrača, a za Cristiana Ronalda su zaključili 'da mu je to bila najgora utakmica ove sezone.'

Podsjećamo, Atalanta je povela u 37. minuti golom Timotyja Castagne koji je s ruba kaznenog prostora pogodio donji desni kut. Samo dvije minute kasnije već je bilo 2:0, a ovoga puta je pogodio Daniel Zapata na asistenciju našeg Marija Pašalića koji je ušao u igru u 27. minuti nakon što se ozlijedio Josip Iličić. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Zapata u 86. minuti svojim drugim pogotkom na utakmici. Mario Mandžukić nije nastupio za Juventus zbog ozljede.

  • +4
Juventus - Inter, 15. kolo Serie A, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL