NE TRPI SE NEDISCIPLINA

Trener HSV-a potjerao trojicu prvotimaca

26.03.2012 u 18:14

Bionic
Reading

Trener nogometaša HSV-a Thorsten Fink udaljio je iz kadra prve momčadi, iz disciplinskih razloga, trojicu prvotimaca: Nizozemca Romea Castelena (28), Nijemca Roberta Teschea (24) i mladog Bosanca Muhameda Bešića (19)

Informaciju je u ponedjeljak objavila internetska stranica njemačkog tjednika Sport Bilda. Nije poznat razlog zbog kojeg suspendirani trojac više ne smije trenirati s ostatkom momčadi, no znakovito je da se trener Fink na taj potez odlučio nakon četvrtog poraza u nizu, u petak na gostovanju kod Wolfsburga (2-1).

Iz kluba su na novinarski upit odgovorili kako se ne radi o potezu koji uključuje kaznene mjere, već da su samo željeli izazvati koheziju i konsolidaciju momčadi kojoj sve ozbiljnije prijeti ispadanje.

Dok su iskusni Nizozemac Castelen (dva bundesligaška nastupa ove sezone) i mladi bosanski stoper Bešić s već pet nastupa za seniorsku reprezentaciju BiH (0 nastupa) prilično nebitni u ovom trenutku za funkcioniranje momčadi njemački je zadnji veznjak Tesche ove sezone skupio 19 bundesligaških nastupa.