europska liga

Trener Hajduka upozorava: Ne podcjenjujte momčad koju trenira Talijan

17.07.2019 u 21:14

Bionic
Reading

Siniša Oreščanin u srijedu izjavio kako se njegova momčad najozbiljnije priprema za uzvratnu utakmicu prvog kola kvalifikacija za Europsku ligu protiv malteške momčadi Gzira United te da nema opuštanja bez obzira na pobjedu Splićana 2-0 ostvarenu u gostima prošloga tjedna.

'Usredotočeni smo na uzvratnu utakmicu na Poljudu i najozbiljnije se pripremamo kako bismo se predstavili u najboljem svjetlu', rekao je Oreščanin u srijedu poslijepodne na konferenciji za novinare.

Istaknuo je kako vjeruje igračima svoje momčadi u kojoj vlada dobra atmosfera te je odbacio mogućnost da Hajduk bude zahvaćen opuštanjem i euforijom rekavši kako ekipu Gzira Uniteda ne treba podcjenjivati.

'Nekoliko igrač Gzire ima dobre biografije, tako da ne treba podcjenjivati tu momčad kojoj je trener Talijan', kazao je Oreščanin.

U dosadašnjim nastupima u europskim kupovima nogometaši Hajduka nikada nisu propustili priliku plasirati se u sljedeće kolo, kad su ostvarili pobjedu u prvoj utakmici, a za očekivati je da će tu tradiciju nastaviti i protiv malteške momčadi.

Uzvratna utakmica Hajduk - Gzira United igra se u četvrtak na stadionu Poljud, s početkom u 20 sati.