REAKCIJE

Trener Hajduka Ivan Leko prokomentirao je važnu pobjedu: U ovoj utakmici bilo je svega, srećom...

11.02.2023 u 18:22

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka svladali su u gostima Varaždin 4:1 u susretu 21. kola SuperSport HNL-a, a svoje viđenje dvoboja dali su treneri obje momčadi

Podsjećamo, svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu. Hajduk je poveo golom Daria Melnjaka u 47. minuti. Izjednačio je Fran Brodić četiri minute kasnije, ali je domaćin od 55. imao igrača manje nakon grubog starta Agona Elezija. Utakmica je odlučena u završnici. Marko Livaja je u 77. minuti dao pogodak za 2:1, a 18-godišnji Rokas Pukštas u 79. za 3:1. Isti igrač zaključio je niz pogodaka u sudačkoj nadoknadi za konačnih 4:1.

'Težak poraz. Otvorena utakmica s jedne i druge strane, sve bitne stvari prelomile su se u korist Hajduka. Prvi njihov gol, je ili nije, pa zatim crveni karton koji je po meni presudio, iako smo mi desetak minuta nakon njega dobro parirali. Kada smo primili drugi gol, pali smo. Nemam što zamjeriti igračima, dali su sve od sebe. Čestitam Hajduku', rekao je trener domaćina Mario Kovačević.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

'Važna pobjeda. Nakon dva poraza, normalno da se stvara pritisak, nervoza, za sve nas. Došli smo s pozitivnim stavom, vjerom, jer dobro se radi, trenira, svi žele. Mislim da smo zasluženo pobijedili u utakmici koja je bila puna svega, dobrog nogometa, golova, šansi na obje strane. Srećom otišlo je na našu stranu, ali ponavljam da smo to trudom i radom zaslužili', izjavio je trener gostiju Ivan Leko koji se nešto kasnije i na novinskoj konferenciji dotakao mogućih pojačanja.

'Sigurno će netko doći. Imamo dobru komunikaciju i težimo kvaliteti prije kvantitete. Imali smo dosta pehova s ozljedama pa je i kvantiteta potrebna, ali ponavljam treba doći netko tko će nam zaista pomoći.'

  • +14
Varaždin - Hajduk, SuperSport HNL, 11.2.2023. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore