dosta im je

Torcida je u Varaždinu izvijesila jasnu poruku koja će dugo vremena odzvanjati u glavama Hajdukovih čelnika

11.02.2023 u 17:31

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka svladali su u gostima Varaždin 4:1 u susretu 21. kola SuperSport HNL-a, a tijekom utakmice Torcida je imala poruku za igrače splitske momčadi

Podsjećamo, svi su golovi postignuti u drugom poluvremenu. Hajduk je poveo golom Daria Melnjaka u 47. minuti. Izjednačio je Fran Brodić četiri minute kasnije, ali je domaćin od 55. imao igrača manje nakon grubog starta Agona Elezija. Utakmica je odlučena u završnici. Marko Livaja je u 77. minuti dao pogodak za 2:1, a 18-godišnji Rokas Pukštas u 79. za 3:1. Isti igrač zaključio je niz pogodaka u sudačkoj nadokmadi za konačnih 4:1.

Hajduk je u utakmicu ušao s dva poraza u nizu pa je pritisak bio velik, a dodatni uteg igračima je stavila i Torcida porukom koju su izvjesili na svojoj tribini na varaždinskom stadionu.

'Ne triba nam patetika ni lažna obećanja, dosta priče, di su pojačanja?!', glasi poruka na transparentu koja je usmjerena prema predsjedniku kluba Lukši Jakobušiću i sportskom direktoru Nikoličiusu Mindaugasu koji prema navijačima Hajduka nisu napravili dobar posao u prijelaznom roku.

  • +14
Varaždin - Hajduk, SuperSport HNL, 11.2.2023. Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak