PETEV SE NE BOJI

Trener Dinama odahnuo i na svoj način najavio veliki derbi s Rijekom!

01.04.2017 u 21:59

Bionic
Reading

Ivajlo Petev bio je iznimno zadovoljan igrom svoje momčadi u dvoboju protiv Osijeka ove subote te kaže da vjeruje u svoje igrače uoči velikog derbija protiv Rijeke na Rujevici sljedećeg vikenda...

Dinamo je preokretom slomio Osijek na Maksimiru i tako na najbolji mogući način pripremio teren za derbi dvoboj protiv Rijeke u kojem bi mnogo toga moglo biti odlučeno u MAXtv Prvoj ligi sljedeće subote.

Strateg 'modrih' svakako je odahnuo nakon susreta protiv Osječana, jer tek je golom Leškovića u 84. minuti njegova momčad stigla do pobjede, a izgubljeni bodovi bili bi jako skupi u ovoj fazi sezone.

Dinamo - Osijek 2:1 (26. kolo 2016./17., 1.4.), sažetak Autor: YouTube

'Teška pobjeda. Zadovoljan sam igrom momčadi, jedino što mi smeta što nismo imali sreće u prvom poluvremenu. Utakmica je bila pod našom kontrolom 90 minuta, ali odlično je igrao njihov golman, svaka mu čast. No mi smo dobro igrali, stvorili puno šansi i pokazali karakter koji je jako bitan,' izjavio je Ivajlo Petev nakon utakmice i dodao:

'Kad imaš dobru igru, dobit ćeš puno utakmica. U nogometu ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa, ali ovaj put je bilo logično da mi pobijedimo.'

  • +6
MAXtv Prva liga, 26. kolo: Dinamo - Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Svjestan je Bugarin da ga na Rujevici čeka utakmica sezone, ali izostale su velike riječi.

'To je utakmica u kojoj će jedna od dvije ekipe uzeti tri boda ili obje jedan bod. Ja vjerujem u svoju momčad, vjerujem da će biti pravi derbi pa neka bolji pobijedi,' kaže trener Dinama.

Dinamo - Osijek, izjave trenera Autor: YouTube