VILLAS-BOAS PRIZNAJE

Trener Chelseaja: Dolazak Modrića ne ovisi o nama

17.07.2011 u 11:55

Bionic
Reading

Trener Chelseaja Andre Villas-Boas priznao je da i dalje želi dovesti Luku Modrića, no cijela priča sada ovisi samo o Tottenhamu i njihovoj želji da puste hrvatskog reprezentativca

Luka Modrić i dalje je top tema u engleskim medijima. Njegov status u Tottenhamu je i dalje neizvjestan, dok s druge strane Chelsea još uvijek čeka i ne gubi nadu da bi mogao ovog ljeta Modrića dovesti na Stamford Bridge. Klub u vlasništvu Romana Abramoviča dva puta je pristupio Spursima zbog Modrića, jednom su ponudili 22, a drugi put 27 milijuna eura. No oba puta su bili odbijeni. Sada navodno spremaju novu ponudu, vrijednu više od 30 milijuna funti.

Trener Chelseaja Andre Villas-Boas se ne želi fokusirati samo na Modrića, već gleda i na druga pojačanja ukoliko im propadne transfer hrvatskog nogometnog reprezentativca.

'Radije ne bih komentirao situaciju oko Modrića, no javnost, a i novinari znaju kakva je situacija. Tottenham ima pravo braniti svog igrača koji je njihovo vlasništvo. Zato nama preostaje samo da čekamo. Pitali ste je li dolazak Modrića samo pitanje vremena? Ne. Jer to ne ovisi o nama.

Mi razumijemo ponašanje čelnika Tottenhama, zato u ovom trenutku skeniramo tržište, a nismo koncentrirani samo na Modrića i Parkera. Nemojmo zaboraviti da je novac o kojem pričamo zaista velik', kazao je portugalski strateg na klupi londonskog kluba.