HOTEL WESTIN

Treća hrvatska sportska konferencija u studenom u Zagrebu!

29.10.2014 u 11:11

Bionic
Reading

Treća Hrvatska sportska konferencija održat će se 21. i 22. studenog 2014. u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu te nastaviti biti mjesto susreta ključnih dionika iz hrvatskog i regionalnog sporta, sportskih institucija i organizacija, medija i korporacija. Organizatori Gordan Kožulj, Nika Fleiss, Dubravko Šimenc i Marko Lasić Nered su i za ovu godinu pripremili niz zanimljivosti, a konkretne teme i goste će predstaviti u četvrtak 6. studenog 2014. na konferenciji za medije.

Već je poznato da će ovogodišnju konferenciju karakterizirati nekoliko vrlo aktualnih tema. Prije svega, po prvi put u Hrvatskoj biti će predstavljen novi EU program: Erasmus+ Sport, namijenjen financiranju i razvoju europske dimenzije sporta i rekreacije. Obzirom na kontinuirano smanjenje javnih sredstava koja se u Hrvatskoj izdvajaju za sport, Erasmus+ Sport nova je i vrlo važna mogućnost financiranja sportsko-rekreativnih projekata. Također, u sklopu Konferencije održat će se čitav niz panela i predavanja relevantnih stručnjaka koji će pod zajedničkim nazivnikom obraditi teme koje se odnose na dodirne točke između sporta i businessa.

Na prvoj Hrvatskoj sportskoj konferenciji 2012. održanoj u Termama Tuhelj sudjelovali su Ranko Vučinić, Ivona Janjić, Gordan Kožulj, Ivana Brkljačić, Vladimir Canjuga, Miroslav Ćiro Blažević, Vlatko Vučetić, Jura Ozmec, Dubravko Milić, Danijel Bračun, Sandi Šola, Neven Cvijanović, Zdravko Marić i Dubravko Šimenc raspravljajući u okviru nekoliko panela na teme ˝Kako popularizirati hrvatski sport – sportski marketing i PR˝, ˝Najveći hrvatski treneri˝, te ˝Medijska strana sporta˝.

Prošle godine program je proširen na 2 dana te 12 panela, a poseban gost bio je Luis Figo, najbolji svjetski nogometaš za 2001. godinu i aktualni sportski direktor Inter Milana. Gosti su među ostalim također bili Damir Vrbanović, Goran Vlaović, Stjepan Cavrić, Bruno Kovačević, Željko Vela, Božo Sušec, Ivan Jurković, Mirko Novosel, Roman Lisac, Dario Šimić i Mario Jurić – svi su oni dali svoj doprinos programu Hrvatske Sportske Konferencije 2013. koja je otvorila teme poput obrazovanja sportaša, regionalizacije sportskih liga, ograničenja trenutnog Zakona o sportu i drugo.

Ulaz na Konferenciju se ne naplaćuje i ostvaruje se putem pozivnice od strane organizatora obzirom da je broj mjesta ograničen, a svi zainteresirani mogu se obratiti na email adresu maja.popovic@nekidaniels.com.

TREĆA HRVATSKA SPORTSKA KONFERENCIJA U STUDENOM U WESTINU HRVATSKA SPORTSKA KONFERENCIJA