slučaj rabiot

Traženi Francuz pristao potpisati za Barcelonu, ali mama mu ne dopušta?

27.12.2018 u 09:23

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo tvrdi kako je Adrien Rabiot pristao na uvjete koje mu je ponudila Barcelona i želi nastaviti karijeru u Kataloniji, no njegova mama se ne slaže i traži veću količinu novca...

Podsjetimo, 23-godišnji talentirani veznjak prvo je izazvao kontroverzu jer nije htio igrati za francusku reprezentaciju kada mu Deschamps nije mogao garantirati mjesto u prvoj momčadi, a onda je i naljutio čelnike PSG-a odbivši potpisati novi ugovor.

  • +5
PSG - Crvena zvezda Izvor: Pixsell / Autor: Liewig Christian/ABACA/PIXSELL

Rabiot će sljedećeg ljeta biti slobodan igrač i za njegove usluge trenutno se bore Barcelona, Juventus, Manchester City, Bayern, Milan i Roma.

Prema tvrdnjama dnevnika El Munda Deportiva Francuz je već odlučio da želi karijeru nastaviti u Kataloniji i pristao je na ponuđene uvjete, ali njegova mama je protiv. Naime, upravo ona ima važnu ulogu pri pregovorima i traži više novca za svog sina od Barcelone koja ponekad zna biti škrta s plaćama, pogotovo za igrače koji tek dolaze u klub.

U Francuskoj se pak pojavila glasina kako bi Rabiot mogao preći u Barcelonu već ove zime uz odštetu od pet milijuna eura, jer PSG ipak želi zaraditi neki novac na njemu, s obzirom da će na ljeto otići iz Pariza bez odštete.

Tako je Rabiot u istoj kalendarskoj godini prekrižio i francusku reprezentaciju i pariški klub, izazvavši stampedo na nogometnom tržištu, a bitku za njega dobit će Barcelona, osim ako mama ne odluči suprotno...