detaljna pretraga

Ovo Rooney nije očekivao na Old Traffordu: Zar su mislili da je huligan?

27.12.2018 u 08:17

Bionic
Reading

Iako je odigrao više od pet stotina utakmica u dresu Manchester Uniteda, Wayne Rooney morao je proći detaljnu kontrolu redara na ulazu na stadion Old Trafford ove srijede uoči dvoboja s Huddersfield Townom...

Slavni 33-godišnji napadač još kao tinejdžer potpisao je za Manchester United i na Old Traffordu proveo punih 13 sezona, prije nego što se vratio u Everton, a onda potpisao za američki D.C. United čiji je i danas član.

  • +5
Coleen i Wayne Rooney Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Rooney je u crvenom dresu odigrao 559 utakmice, zabio 253 gola i osvojio sve što se moglo osvojiti u eri Sir Alexa Fergusona, ali ni to mu nije pomoglo da ove srijede izbjegne detaljno prepipavanje na ulazu na stadion Machester Uniteda, uoči utakmice s Huddersfield Townom.

Wayne djeluje na prvi pogled kao zločesti dečko pa ne bi bilo čudno da su ga zaštitari zamijenili za nekog od lokalnih huligana, ali vjerojatnije se radi o pedantnosti pri kojoj nitko tko ulazi na stadion nema popust.

U svakom slučaju, fotografija je brzo postala hit na društvenim mrežama, a Rooneyju ostaje utjeha da se njegov bivši klub pod novim trenerom Solskjaerom probudio i zabilježio drugu pobjedu u nizu, rezultatom 3:1 uz dva pogotka Paula Pogbe...