ISPAO I NAIVAN

Tragičar Lige prvaka: Debeo je, živčan i njegovo vrijeme je prošlo!

15.03.2017 u 09:47

Bionic
Reading

Bivši izbornik Irske Martin O'Neill nazvao je Samira Nasrija debelim nogometašem čije je vrijeme prošlo, a protiv Leicestera se od fizičke spreme pokazao veći problem njegova živčanost, jer je na glup način zaradio crveni karton u duelu s Vardyjem...

Samir Nasri definitivno je najveći tragičar večeri u Ligi prvaka. Bivši nogometaš Arsenala i Manchester Cityja potpisao je za Sevillu ovog ljeta i imao ponešto zapaženih nastupa tijekom sezone, ali zabrljao je kad je bilo najvažnije, u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Leicestera.

  • +7
Uzvratna utakmica osmine finala - LP-a, Leicester - Sevilla Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Carl Recine

Francuz je u trenucima kad je Sevilla ganjala gol koji bi joj donio produžetak zaradio drugi žuti karton nakon što ga je Jamie Vardy provokacijom uvukao u sukob. Nakon što je isključen, Nasri se dodatno osramotio jer nije htio otići s terena tražeći dodatni obračun s Englezom pa možemo reći da je ovo bio iznimno neslavan povratak na Otok.

'Bio je to glup, amaterski potez igrača s toliko iskustva koji je znao da već ima žuti karton,' komentar je Stevena Gerrarda ključnog momenta utakmice, dok je bivši izbornik Irske Martin O'Neill bio još žešći:

'Izgleda debeo. To ozbiljno kažem. Više nije igrač kakav je bio prije pet godina.'

Trener Seville Jorge Sampaoli te kapetan Steven N'Zonzi nakon susreta su stali u obranu Nasrija, zaključivši kako on nije krivac za ispadanje Seville te da je donio mnogo toga dobrog ekipi otkad je potpisao početkom sezone...