NOVA LJUBAV

Trač ili...? Tiger Woods 'upecao' lijepu Lindsey!

05.12.2012 u 17:13

Bionic
Reading

Glavna priča u sportskim krugovima je navodna veza Tigera Woodsa i prelijepe Lindsey Vonn, no zasad nema potvrde da je taj slavni dvojac zaista zajedno

'Mi smo samo prijatelji, ništa više', kazala je o navodnoj vezi s Tigerom Woodsom prilično ljutito američkim novinarima Lindey Vonn, velika skijaška zvijezda koja osim svojim sportskim rezultatima plijeni pažnju i - ljepotom. No dodala je još jednu stvar:

'Možda je taj trač stigao, jer je moj brat instruktor skijanja i nedavno je poučavao skijanju Tigerovu djecu. Bilo je to tijekom studenoga u Vailu.'

No malo tko je povjerovao u tu priču. U sportskim krugovima bruji trač kako su Lindsey i Tiger zajedno i teško da će šaputanja samo tako prestati. Ma koliko se Vonn ljutila na novinare, to joj neće puno pomoći. Možda ne bi bilo loše da svoju ljutnju usmjeri na kolege i kolegice iz svijeta skijanja, jer od njih je ta priča krenula.

Kako bilo, slavni golfer, koji je unazad godinu, dvije prošao golgotu zbog svojih prevara i ljubovanja s brojnim ljepoticama, zasad se nije oglasio i to samo potpiruje tračeve. Neki kažu da je to logična ljubav, jer oboje su bogati, slobodni i željni avantura.

Što god da je posrijedi, saznat će se vrlo brzo. Lindsey i Tiger previše su poznati i slavni da se samo tako mogu sakriti od svijeta i znatiželjnika.