TREBA IM LUKA

Tottenham pušta Balea u Real samo ako dobije Modrića nazad?

31.07.2013 u 07:00

Bionic
Reading

Prema pisanju The Timesa, Spursi su spremni prepustiti Real Madridu Garetha Balea ako zauzvrat dobiju svog bivšeg igrača Luku Modrića

Podsjetimo, posljednjih dana transfer Balea u Real najaktualnija je tema na svjetskom nogometnom tržištu. Zajedno s Luisom Suarezom Velšanin bi trebao biti okosnica novog 'kraljevskog kluba', koji bi pojačan silnim zvijezdama pod Ancelottijem jurišao na osvajanje Lige prvaka.

Pojavile su se glasine da je Real spreman platiti rekordnih 100 milijuna eura za najboljeg nogometaša Tottenhama, čime bi oborio vlastite transferne svjetske rekorde. No, prema pisanju The Timesa, Spursi su skloniji pristati na razmjenu igrača, pri kojoj bi dobili kvalitetna pojačanja za Balea, uz naravno novčanu naknadu.

Na listi želja Tottenhama navodno se nalazi Luka Modrić, koji je branio boje kluba prije nego što je prošle sezone prešao u Real. Kako piše The Times, predsjednik Levy pustit će u Madrid Balea, ako mu 'kraljevski klub' vrati Luku nazad.

Britanski mediji također navode da je Modrićeva pozicija u Realu ugrožena žestokom konkurencijom u veznom redu koja će biti još pojačana u novoj sezoni, i da se za njegove usluge osim Tottenhama ozbiljno interesira i Manchester United.