CIJENA POSTOJI

Tottenham: Modrića ne damo ispod 58 milijuna eura

22.02.2011 u 09:27

Bionic
Reading

U Engleskoj se sve više priča o interesu najvećih klubova za usluge hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Spominje se Manchester United čiji je trener podcrtao Modrića kao prvu želju u ljetnom prijelaznom roku. S obzirom na to da Modrić nema odštetnu klauzulu u ugovoru, u Tottenhamu su odlučili objaviti cijenu ispod koje neće ni razmatrati ponude

Posljednjih nekoliko dana zahuktala se priča u Engleskoj o tome kako Alex Ferguson želi pod svaku cijenu na ljeto u Manchester United dovesti hrvatskog reprezentativca i člana Tottenhama Luku Modrića.

Prema informacijama koje dolaze s Otoka, United je spreman platiti 35 milijuna funti za 25-godišnjeg Modrića, no zna se da Tottenham nije voljan prodati svog najboljeg igrača pa je krenuo naći način kako ga zadržati na White Hart Laneu. Modrić je prošlog ljeta potpisao novi šestogodišnji ugovor s Tottenhamom, no taj isti ugovor nema odštetnu klauzulu, pa je tako predsjednik 'spursa' Daniel Levy odlučio izvijestiti cijenu ispod koje neće prodavati hrvatskog reprezentativca.

Kako donosi portal goal.com, čelnici Tottenhama neće ni razmatrati ponudu koja stigne za Modrića, a koja je ispod 50 milijuna funti (58 milijuna eura), što je cijena koju je Chelsea platio Liverpoolu za Torresa i što je najskuplji transfer u engleskom nogometu.

Sada je na Manchester Unitedu, Chelseaju i Barceloni da pogledaju u svoj 'novčanik' i vide imaju li dovoljno novca za kupnju Luke Modrića.