NIJE NI ČUDO

'Tottenham je sjajan klub, ali sretan sam što nisam njegov'

20.12.2013 u 11:07

Bionic
Reading

Aktualni menadžer Liverpoolovih nogometaša Brendan Rodgers priznao je kako je svojevremeno donio dobru odluku odbivši ponudu da postane menadžer Tottenhama.

Dok je Rodgers bio menadžer Swanseaja spominjao se kao vjerojatni nasljednik Harryja Redknappa na White Hart Laneu. Ali umjesto toga odlučio je slijediti osjećaj i prihvatio je u lipnju 2012. godine ponudu Liverpoola da naslijedi Kennyja Dalglisha, dok je Tottenham kasnije angažirao Andrea Villas-Boasa.

Portugalac je ranije ovog tjedna smijenjen s klupe 'spursa' nakon teškog premierligaškog poraza upravo od Rodgersovog Liverpoola (0:5).

'Tottenham je sjajan klub i jedna stvar koju sam gledao bila je povijest. Imali su 11 menadžera u 18 godina, a za nekome poput mene trebala je prilika da stvorim nešto. Trebao sam klub u kojem ću dobiti tu priliku', rekao je Rodgers.

'Teško im je. Imali su nekoliko dobrih godina i bili su u vrhu pod Harryjem Redknappom. Onda su očito imali nekih poteškoća s odlaskom Garetha Balea. Imaju puno dobrih igrača, ali malo onih koji igraju na toj razini iz tjedna u tjedan. Više sam nego sretan s odlukom koju sam donio da dođem ovdje i nadam se da ću s vremenom dokazati da je ona bila ispravna', dodao je Rodgers, čiji se Liverpool trenutno nalazi na drugom mjestu premierligaške ljestvice s dva boda zaostatka za liderom Arsenalom, te ima šest bodova viška u odnosu na sedmoplasirani Tottenham.