NERVOZA NA SAN SIRU

Totalni preokret u karijeri Nikole Kalinića; evo zašto mora iz Milana i gdje bi lako mogao završiti!

28.04.2018 u 16:11

Bionic
Reading

U Milanu su trošili više nego što su zarađivali i s nestrpljenjem te velikom nervozom iščekuju presudu Uefe glede mogućeg kršenja financijskog fair-playa

Posrnuli talijanski velikan uložio je u pojačanja 200 milijuna eura, ali klub nije ni blizu mjesta koja vode u Ligu prvaka koja donosi desetke milijuna eura pa je jasno da je to nezgodna situacija za Milan koji mora krenuti s prodajom igrača kako bi smanjio financijski minus zbog kojeg je pod povećalom Uefe.

Prema pisanju talijanskih medija, koje prenosi goal.hr, jedan od igrača koji će sa San Sira je Nikola Kalinić! Za hrvatskog napadača odavno se piše kako bi ga čelnici Milana rado prodali na ljeto, iako svjesni da će za njega teško dobiti koliko su platili Fiorentini (20 milijuna eura).

Naime, naš reprezentativac nije se proslavio u dresu Milana, u ukupno 36 nastupa zabio je samo pet golova, a dojam popravljaju tek asistencije kojih ima ukupno šest pa bi ga 'rossoneri' pustili za 15 milijuna eura.

  • +14
Nikola Kalinić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao novi kupci opet se spominju Kinezi koji su Kalinića željeli dok je bio u Fiorentini, ali pitanje je što o odlasku u Aziju misli sam napadač kojeg ugovor s Milanom veže do lipnja 2021. Ipak, veliki adut u pregovorima s kineskim klubovima sigurno bi mogla biti plaća koju bi dobio Kalinić pa bi lako mogao postati najplaćeniji hrvatski sportaš (Modrić zarađuje u Realu sedam milijuna eura neto).

Autor: youtube