PONUDA JE SPREMNA

Totalni prekret u slučaju Modrić: Ostaje u Realu i napada dva svevremenska rekorda?

13.03.2024 u 15:15

Bionic
Reading

Luka Modrić ne prestaje biti glavnom temom medija u Španjolskoj i Europi, naravno i u domovini.

Nagađa se o njegovim budućim koracima - od odlaska u Saudijsku Arabiju, preko preseljenja u stručni stožer Reala i natrag do Saudijaca. Ne treba to čuditi jer sezona se bliži kraju, ugovor s Realom ističe, a Luka lagano gazi kroz 39. godinu života (9. rujna će napuniti 39).

Informacija koju danas donosi Marca označava veliki preokret vezan uz nastavak karijere kapetana hrvatske nogometne reprezentacije. Ovaj ugledni španjolski medij piše kako se sprema ponuda za produljenje ugovora s Madriđanima

'Real Madrid će ponuditi Nachu, Lucasu Vazquezu i Luki Modrić ugovor za još jednu sezonu s Realom', piše Marca te naglašava kako su sva trojica igrača tražena roba u Saudijskoj Arabiji te da su im tamošnji klubovi spremni ponuditi unosnije ugovore i to na duži vremenski period.

'Sva trojica će ubrzo dobiti ponude za produžetak suradnje na jednu godinu. S Nachom se već razgovaralo, s njim neće biti problema ako odluči ostati. Modrić i Lucas još nisu kontaktirani', tvrdi novinar Jose Felix Diaz.

Prilika je ovo Luki da postane najstariji igrač u povijesti Reala, jednog od najvećih klubova svih vremena, i da sa trona Kraljevskog kluba sruši legendarnog Mađara Ferenca Puškaša koji je za Real zaigrao s 39 godina i 36 dana. Potpiše li Modrić novi ugovor već u prvoj utakmici nove sezone ušao bi u povijest za sva vremena.

Postoji još jedan rekord koji Modrić može napasti, a to je broj osvojenih trofeja kojih je Luka s Realom za sada ugrabio 23, dva manje od Brazilca Marcela.

Modrić u svojim kalkulacijama svakako treba imati i ovu misao: Najtrofejniji i najstariji igrač u povijesti Kraljevskog kluba.