navijači ga obožavaju

Luka Modrić je ispraćen ovacijama, a javio se i Carlo Ancelotti: Otkrit ću vam...

11.03.2024 u 05:58

Bionic
Reading

Luka Modrić je protiv Celte Vigo odigrao 350. utakmicu za Real Madrid u La Ligi. Taj je jubilej kapetan 'vatrenih' proslavio pobjedom 4:0 te je ujedno postao prvi nogometaš koji je prema Sofascoreu dobio ocjenu veću od 9.5, a da nije zabio ni asistirao. Nakon utakmice o Modriću je, opet, govorio Carlo Ancelotti

Krenuo je Luka Modrić (38) u početnih 11 Real Madrida te je na terenu bio do 83. minute. 'Kraljevi' su demolirali Celtu 4:0, a kapetan 'vatrenih' je izravno sudjelovao kod dva gola te je na kraju je proglašen igračem utakmice, a uz to je postao prvi nogometaš koji je prema Sofascoreu dobio ocjenu veću od 9.5, a da nije zabio ni asistirao.

Statistika kaže da je Modrić imao osam ključnih dodavanja, 119 dodira s loptom, dvije kreirane velike prilike i sedam od osam dobivenih duela. Zaradio je konačnu ocjenu od 9.7, kao nitko do sada!

>> Luka Modrić odigrao još jednu nevjerojatnu utakmicu, a nije zabio ni asistirao

Trener Carlo Ancelotti je Modrića izvadio iz igre u 83. minuti, navijači na Santiago Bernabeu su ga ispratili ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

  • +13
Real Madrid - Celta Vigo, španjolska liga, 10.3.2024. Izvor: EPA / Autor: Chema Moya

Mnogi još uvijek misle da Modriću navijači plješću jer su uvjereni da će na kraju sezone napustiti Real. No, Carlo Ancelotti ima drugačije viđenje situacije.

'Luka Modrić je odigrao vrhunsku utakmicu. Moram vam otkriti, navijači mu ne plješću jer misle da su ovo njegove posljednje utakmice već zbog njegove igre', kaže Ancelotti i dodaje:

>> najbolje trenutke s utakmice Real Madrid - Celta pogledajte OVDJE.

>> više statistike potražite OVDJE.

'Zaslužio ih je jer je imao kompletan nastup. Jako mi se svidio kako je odigrao, a navijači i svi mi smo jako bliski s njim. Bile su to potpuno zaslužene ovacije.'

Modrić je u dresu Real Madrida odigrao ukupno 519 utakmica uz učinak od 39 golova i 83 asistencije. Osvojio je sve što je mogao i postao je apsolutna ikona kluba. No, sudbina kapetana 'vatrenih' u redovima Reala još nije poznata, a on se sam teško miri s epizodnom ulogom koju ima ove sezone...

Standings provided by Sofascore