'zapeli' u prometu

Totalni kaos u Ligi prvaka; utakmica Marseillea i Sportinga kasnila pola sata, Igor Tudor se svađao sa sucima...

04.10.2022 u 20:25

Bionic
Reading

Utakmica 3. kola Lige prvaka između Olympique Marseillea i Sporting Lisabona trebala je početi u 18.45 sati. No, gosti nisu na vrijeme stigli na Velodrome pa je meč započeo s gotovo pola sata zakašnjenja, a to je strašno razljutilo Igora Tudora

Nogometaši Marseillea i Sportinga utakmicu 3. kola Lige prvaka na Velodromeu igraju bez gledatelja, no početak susreta je kasnio skoro pola sata.

Prema rasporedu meč je trebao započeti u 18.45 sati, igrači Marseillea čekali su u tunelu Velodromea svoje protivnike, no Portugalci se nisu ukazali...

Razlog? Velika prometna gužva u Marseilleu zbog koje je autobus s igračima Sportinga 'debelo' kasnio. UEFA je na vrijeme reagirala te je početak utakmice pomaknut na 18.55 sati, no Portugalci su zatražili još nekoliko minuta da se spreme za istrčavanje na teren.

Cijelo su to vrijeme nogometaši Marseillea čekali u tunelu, a onda je Igor Tudor 'pukao'! Krenuo je u žestoku raspravu s ljudima iz UEFE, kritizirao je njihov rad i činjenicu da su Portugalcima dali toliko vremena...

Susret je na kraju započeo u 19.10 sati, a Tudor i Marseille su već u prvoj minuti doživjeli šok. Trincao je zabio za vodstvo Sportinga već u prvoj minuti utakmice!

Srećom, Marseille se vrlo brzo vratio, Sanchez je u 13. minuti zabio za 1:1, Harit je u 16. minuti doveo domaćine u vodstvo 2:1, a za 3:1 je u 28. minuti zabio Balerdi.

  • +21
Olympique Marseille - Sporting Lisabon, Liga prvaka, 4.10.2022. Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Uz to su Portugalci ostali s igračem manje u 23. minuti. Izravni crveni karton dobio je golman Adan zbog igranja rukom izvan šesnaesterca.

Tako na poluvremenu Marseille vodi 3:1.