JOŠ MALO PA NESTALO

Totalna pomama za ulaznicama; iz Dinama objavili da su prvog dana rasprodali gotovo sve tribine

27.02.2019 u 19:09

Bionic
Reading

Nogometna euforija trese Dinamove navijače. Već prvog dana prodaje ulaznica za dvoboj protiv Benfice rasprodana je većina stadiona

Prvog dana pretprodaje ulaznica za osminu finala UEFA Europa lige GNK Dinamo - SL Benfica (četvrtak, 7. Ožujka, 18.55), rasprodane su ulaznice za tribine zapad dolje, zapad gore i istok!

Dakle, u prodaji su još uvijek ulaznice za tribinu sjever gore i sjever dolje, a to su najeftiniji dijelovi stadiona, jer karta košta 120 kuna, odnosno 180 kuna na dan utakmice. No ne treba ni sumnjati kako će preostale ulaznice otići već u četvrtak ili petak, jer Dinamo je IN.

  • +13
Navijači od rana jutra čekaju u redu za ulaznice u Maksimiru Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Oni koji neće uspjeti nabaviti svoju ulaznicu, utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno mogu u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport).

Ulaznice za južnu tribinu nisu u prodaji jer će na toj tribini biti smješteni navijači Benfice.

Podsjećamo, prva utakmica osmine finala između Dinama i Benfice na rasporedu je u četvrtak, 7. ožujka, od 18:55h na stadionu Maksimir, a uzvrat je tjedan dana kasnije u Lisabonu.

Dinamo je posljednji put dohvatio euro-proljeće u sezoni 1969/70. plasiravši se u četvrtfinale Kupa pobjednika kupova u kojem je ispao od Schalkea. Dinamo je tada u izbacio Slovan iz Bratislave te Olympique Marseille, a potom izgubio obje utakmice od momčadi iz Gelsenkirchena (1-3, 0-1).

Malo tko je tada mogao pomisliti kako će to biti posljednja europska utakmica 'modrih' na proljeće u idućih skoro pola stoljeća. Sve do ove sezone kada je Dinamo osvojio prvo mjesto u skupini D Europske lige, a potom načinio i korak više izbacivši u 16-ini finala Viktoriju Plzen.