obranio mu je

Golman Reala znao je gdje će Kovačić pucati: Pomogao mi je Modrić

18.04.2024 u 10:48

Bionic
Reading

Ukrajinski golman Andrij Lunin junak je 4:3 pobjede Real Madrida u četvrtfinalu Lige prvaka, obranio je dva penala igračima Manchester Cityja, među njima i onaj Matea Kovačića. No, Lunin je imao 'neočekivanu' pomoć, priznao je da je znao gdje će Kova pucati

Treći penal za Manchester City pucao je Mateo Kovačić. Prije njega je golman Reala Andrij Lunin obranio udarac Bernarda Silve i Kova je bio pod ogromnim pritiskom. A uz sve to je Lunin trenutak prije nego što će Kova pucati dobio neočekivanu pomoć.

Naime, stoper Reala Antonio Rüdiger mu je signalizirao da će Kovačić pucati u njegovu desnu stranu. Znakovito je da su u tom trenutku igrači Reala stajali zagrljeni na centru terena, a do Rüdigera je bio - Luka Modrić!

Manchester City - Real Madrid, Liga prvaka, 17.4.2024 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/Youtube

Možda je Rüdiger baš od Modrića dobio 'šalabahter' te je odmah rukom upozorio Lunina i tako mu omogućio da obrani Kovačićev udarac! No, činjenica je i to da su Rüdiger i Kovačić igrali zajedno u Chelseaju gdje su bili suigrači od 2019. do 2022. godine. Kako god bilo, pokazalo se da njemački stoper očigledno poznaje Kovu 'u dušu'...

Nakon utakmice i sam je Andrij Lunin priznao da je znao gdje će Kova pucati.

'Luka Modrić mi je pomogao savjetima, znao sam gdje će Kovačić pucati', otkrio je junak Reala Lunin nakon velike pobjede.

  • +15
1/4 finale Lige prvaka, Manchester City - Real Madrid Izvor: EPA / Autor: ADAM VAUGHAN