NEMILOSRDNA UEFA

Torcida (opet) uvalila Hajduk u probleme?

02.10.2010 u 11:57

Bionic
Reading

Premda iz Hajduka poručuju da je atmosfera tijekom utamice bila neponovljiva i da su tribine nosile 'bile' do važne pobjede, zbog baklji bi se moglo dogoditi da Uefa pošalje na Poljud uplatnicu s velikom kaznom

Špaco Poklepović
Protiv Dinama nas je ugasila bakljada, a sad nam je pružila još pet minuta igre u kojoj smo stigli do velike pobjede

'Bakljada nam je donijela pobjedu', izjavio je tek koju minutu nakon velikog trijumfa Hajduka nad Anderlechtom trener domaćih Stanko Poklepović ni ne sanjajući da bi zbog tih istih baklji Uefa mogla kazniti 'bile' kao nikad dosad. Naime, delegat Barry Bright htio je u 83. minuti čak i prekinuti utakmicu zbog dima koji se spustio na Poljud, a njegovo izvješće sve je samo ne pozitivno za hrvatski klub.

Premda je teško očekivati da će Hajduk biti kažnjen igranjem pred praznim tribinama, ipak valja biti spreman na ogromnu novčanu cifru. Splitskim navijačima to nije prvi put; dosad je klub kažnjavan zbog njihovih transparenata, tučnjava i baklji, a kako i na primjeru Dinama znamo da Uefa ne prašta, a još manje zaboravlja, tako bi zapravo čelnici kluba trebali biti spremni baš na sve. Pa i na odluku da Hajduk jednu ili dvije domaće utakmice mora igrati pred praznim stadionom.