masovni dolazak navijača

Torcida najavila ludilo na Poljudu; nema epidemioloških mjera koje će ih zaustaviti u namjeri da protiv Tobola naprave paklenu atmosferu

21.07.2021 u 14:53

Bionic
Reading

Torcida planira napuniti stadion na utakmici Hajduka i Tobola u četvrtak od 21 sat (Arenasport 1, MAXtv)

Hajduk je u novu sezonu HT Prve lige ušao remijem s Lokomotivom 2:2 uz dva gola 22-godišnjeg Jana Mlakara. U međuvremenu su Bili osigurali i potpis Filipa Krovinovića, a ranije su vjeronst produžili Lovre Kalinić i Marko Livaja pa oko kluba opet vlada euforija.

Lokomotiva - Hajduk 2:2, 1. kolo HT Prve lige (sažetak) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

U četvrtak na Poljud stiže kazahstanski Tobol s kojim Bili igraju u sklopu drugog pretkola Konferencijske lige, a taj susret je na rasporedu u 21 sat (Arenasport 1, MAXtv). Tobol je u boljoj natjecateljskoj formi jer je već odigrao 19 prvenstvenih utakmica u kojima je upisao 12 pobjeda, šest remija i samo jedan poraz.

S druge strane, Hajduk tek na početku natjecateljske sezone i još nije u onoj formi kakvu će imati kroz nekoliko utakmica. No, izgleda da će na Poljudu imati veliku prednost jer je Torcida najavila puni stadion usprkos epidemiološkim mjerama i Covid potvrdama.

'Nema te mjere koja će me odvojiti od tebe. Samo zbog Tebe i ogromne emocije prema Tebi. Emocije koju osjećamo od rođenja, koja se prenosi generacijama. Emocije koja je beskonačna.

U njoj gori i naša želja. Želja da Hajduk bude jak moćan i prkosit. Hajduk koji je neustrašiv. A to su upravo pokazali i igrači koji su prihvatili biti dio nečeg velikog. Dio kompletnog ludila koje je nastalo. Koji su prepoznali i odbili puno više nego šta im nuđeno negdi drugdi. Radi nas! Radi strasti koja nas vodi, energije koja nas pokreće. Sve ono što im je ispričano, šta su gledali - žele doživjeti.

Poljud nas zove, Hajduk nas treba! Budi dio ludila!

SVI NA OTVARANJE TEMATSKOG PARKA!

SVI NA STADION!', objavila je Torcida na Facebooku i najavila ludu atmosferu protiv Kazahstanaca.

Dok čekamo novi europski izazov Hajduka, pogledajte još jednom najbolje golove prvog kola HT Prve lige.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.