polufinale lige prvaka

Torcidin show na treningu pa u centru Ženeve; trener Budimir najavio hrabri Hajduk

21.04.2023 u 14:12

Bionic
Reading

Hajdukovi juniori u Ženevi večeras od 18 sati igraju polufinalnu utakmicu nogometne Lige prvaka mladih protiv Milana (Arenasport 1, MAXtv). Atmosfera u gradu je prava splitska jer je stiglo nekoliko tisuća navijača Hajduka

Pred juniorima Hajduka najveća je utakmica njihovih mladih karijera. Hajduk danas od 18 sati igra protiv Milana u Ženevi za plasman u finale juniorske Lige prvaka.

Hajdukovce vodi trener Marijan Budimir, a iz Švicarske se za Dnevnik Nove TV nakon zadnjeg treninga Bijelih uoči susreta javio reporter Stipe Antonijević.

'Taj zadnji trening je uvijek malo opuštajući da momke opustimo i da bude zabavno. Osjećaj je dobar i momci su motivirani, jedva čekamo. Milan je jako dobra ekipa, taktički odlična, tipična talijanska. Zasluženo su ovdje, odlučivat će detalji i nadam se da ćemo mi biti više inspirirani te da ćemo slaviti. Možemo očekivati hrabar Hajduk.'

Izvor: tportal.hr / Autor: Damir Petranović / tportal

Hajduk je dobio i pomoć Pukštasa i Vuškovića koji su članovi A momčadi.

''To su naši juniori koji su bili donedavno s nama. Otišli su prema gore, što je svima cilj, sigurno da su kvalitetni igrači i bit će nam pojačanje. Želja nam je i da kapetan Capan zaigra u eventualnom finalu'', dodao je Budimir.

Cijeli video pogledajte OVDJE.

Zanimljivo je da su Bile tiće na treningu podržali i navijači te skaniranjem podrške ispratili prema velikoj utakmici. A kakva je atmosfera u centru grada pogledajte u prilogu u videu tportala koji je na licu mjesta. Ukratko navijači i Torcida napravili su pravi show! Prema najavama očekuje se šest do sedam tisuća navijača Hajduka na stadionu Servettea.

Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL
  • +9
Torcida na treningu juniora Hajduka u Nyonu, 20.4.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL