JUNIORSKA LIGA PRVAKA

Torcida sprema invaziju na Ženevu, planule su tisuće ulaznica za nastup Bilih tića

14.04.2023 u 13:07

Bionic
Reading

Tjedan dana prije velikog okršaja juniora Hajduka i Milana u polufinalu juniorske Lige prvaka traži se ulaznica više

Prodaja ulaznica za utakmicu polufinala juniorske Lige prvaka između Hajduka i Milana, koja se igra u petak 21. travnja s početkom u 18 sati na stadionu Servette FC u Ženevi, krenula je u srijedu, a već sada je jasno da će Bili tići imati ogromnu podršku s tribina.

Naime, u prvom valu prodaje za navijače Hajduka je bilo osigurano tri tisuće ulaznica i gotovo sve su prodane, a ukupan broj bi trebao narasti do pet tisuća.

Cijena ulaznica iznosi 15 švicarskih franaka, a za djecu do 10 godina cijena je simbolični jedan franak. Ulaznice će se moći kupiti i na dan utakmice, ali isključivo online. Fizička prodaja ulaznica kraj stadiona neće biti omogućena. Za navijače Hajduka osigurana je istočna tribina stadiona.

Iz Hajduka obavještavaju navijače kako ulaznicom osiguravaju korištenje javnog gradskog prijevoza u Ženevi (autobusi i tramvaji). Najbliža autobusna stanica od stadiona je: Genève-Stade (autobus D i B34).

• Najbliža tramvajska stanica od stadiona je: Lancy-Bachet (tramvaj 18). Tramvaj 18 prometuje između željezničke stanice Geneva Cornavin i Lancy-Bachet.

• Vozni red autobusa i tramvaja dostupan je OVDJE .

Postoji i mogućnost dolaska do stadiona vlakom (nije uključeno u cijenu ulaznice). Najbliža željeznička stanica prema stadionu je Lancy-Bachet. Raspored vlakova dostupan je OVDJE.

Iz kluba mole navijače da koriste javni prijevoz s obzirom da je broj parkirnih mjesta oko stadiona ograničen.

Ulaznice se mogu kupiti isključivo online putem sljedećih poveznica:

1) https://www.ticket-onlineshop.com/ols/sfc/fr/uefa/channel/shop/index - službena stranica Servette FC

x2) https://www.ticketcorner.ch/