ČOVJEK OD PRINCIPA

Tonći Kukoč objasnio zašto ne želi igrati za Hajduk

18.06.2015 u 17:54

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni branič Tonći Kukoč ovoga će ljeta promijeniti sredinu, ali iz dva razloga njegova nova destinacija neće biti matični klub - splitski Hajduk

U razgovoru za index.hr 'bezobrazni bek' otkriva kako ima ponude iz poznatih klubova liga petice, ali razumljivo ne želi dodatno konretizirati tu temu. Nije želio niti komentirati trač da je najbliži Stuttgartu, ali je rado pojasnio zašto u obzir ne uzima svoj Hajduk.

'Bugarsku sam prerastao i vrijeme je za zapad, ali za Hajduk nisam siguran da ću ikada više igrati. Ne smatram, da ne bi netko pomislio, da sam veći od Hajduka... Ni slučajno, ja Hajduk obožavam, ali neću si dozvoliti da me u rodnom gradu vrijeđaju i da mi prigovaraju da sam uzeo novac. Uostalom, sigurno neću raditi s Goranom Vučevićem. Njegovo nepoznavanje nogometa najbolje se ocrtava u otkazu kapetanu Maloči samo kako bi se dodvorio navijačima. Neće izdržati na funkciji sportskog direktora ni do listopada,' poslovično je otvoren 24-godišnji bek.


Nije preskočio niti goruću temu...

'Ta svastika na Poljud je tragedija. Smatram da Splićani to ne podržavaju, jer zna se koliko je ljudi poginulo pod tim sombolom, a problem je što su u HNS-u godinama ignorirali fašizam da bi nakon pritisaka iz Uefe sada odjednom postali zgroženi i šokirani. To su priče za malu djecu. I još  nešto... Apelirao bih na medije da 'pokažu muda' i prestanu laprdati o izbacivanju s Eura. Nema šanse za takvo što. A najžalosnije u svemu mi je kada netko u pomoć zove Vladu? Koju Vladu? Imamo li je mi uopće. Svađaju se i sprdaju s nama cijelo vrijeme, kome oni uopće mogu pomoći,' kaže između ostalog Kukoč u intervjuu za index.hr.