U emisiju Stadion

Tomislav Ivković bez pardona rekao što zaista misli o ispadanju Osijeka iz Europe te o kolegi Nenadu Bjelici: To stanje je čudno, ali...

02.08.2022 u 11:09

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni trener Tomislav Ivković osvrnuo se na ispadanje Osijeka i Rijeke iz Uefine Konferencijske lige

Za HRT-ovu emisiju Stadion 61-godišnji Tomislav Ivković, koji iza sebe ima bogatu igračku te trenersku karijeru, komentirao je upravo ispadanje Osijeka i Rijeke iz Uefine Konferencijske lige. No, ono što su posebno naglasili jest podatak kako je Osijek ispao od Kyzylzhar iz Kazahstana, momčadi koja se bori za ostanak u ligi i koju je dobio u prvoj utakmici u gostima. No, kod kuće je uslijedio šok...

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

'Prošle sezone hrvatsku nogometnu ligu dizali smo u nebo, hvalili je, ali nažalost, na početku ove sezone ispali su Rijeka i Osijek. Dinamo je prošao, Rijeka je imala teškog protivnika, ali ispadanje Osijeka od momčadi iz Kazahstana, koja se bori za ostanak u kazahstanskoj ligi, nikako ne služi imidžu HNL-a', kazao je Ivković dodavši:

'Malo smo pretjerali s hvalospjevima s HNL-om koji je bio više interesantan nego kvalitetan. Što se tiče europskih rezultata ove sezone, Osijek je sigurno najveće negativno iznenađenje. Koji je razlog tome, teško je reći nama koji smo vani, ali sigurno ljudi u klubu znaju koji je razlog', dodao je Ivković koji se dotakao i kolege Nenada Bjelice kojem je eto i navijačka skupina Kohorta okrenula leđa.

Ivković je bez pardona rekao što misli o Bjelici i njegovu radu u Osijeku:

'Čini mi se da se Bjelica malo ispuhao kao balon i da više nema onu energiju ni snagu da izvuče i bude unutra 110 posto kao što je bio prije i da se to sad sve osjeti na ekipi Osijeka, na igračima. To stanje je čudno, ali nije da igrači neće. Nedostaje one opuštenosti, agresivnosti i i borbenosti, a najviše fali igre i onda se dogodi da su već u prvom kolu ispali', kazao je Ivković.

  • +8
NK Osijek - FC Kyzylzhar, 2. pretkolo Konferencijske lige, 2022/23. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic