ODLETIO TIĆ

Tičinović iz Hajduka otišao u Karlovac

09.08.2010 u 17:20

Bionic
Reading

Mladi Hajdukov reprezentativac Mario Tičinović produžio je ugovor s Hajdukom koji ga je proslijedio na posudbu u Karlovac

Uspješno je okončan slučaj Tičinović, mladi Hajdukov veznjak pristao je produžiti ugovor, a Hajduk ga je pustio na posudbu u NK Karlovac. Do spora je došlo uoči početka sezone. Tičinović nije želio potpisati novi ugovor ukoliko mu ne bude garantirano barem 60 posto nastupa.

Hajduk se oglušio na takvo traženje, kao i na bezuvjetni potpis ukoliko Ibričić napusti klub, čime bi Tičinović dobio više prostora. Na koncu je pronađeno kompromisno rješenje, Tičinović je proslijeđen u ruke Igora Pamića.

'Za mene nikada nije bila opcija bježanje iz Hajduka, samo sam htio igrati i potvrditi svoju vrijednost. Ako ne u Hajduku, onda u nekom drugom klubu gdje ću dokazati koliko vrijedim i da čelnici Hajduka mogu na mene ozbiljno računati', rekao je 18-godišnji Sinjanin koji je do početka ove sezone već upisao 50 nastupa u službenim utakmicama u dresu Hajduka i postigao devet golova.

U Hajduku se nadaju da će najmlađi strijelac europskog gola u povijesti kluba u Karlovcu ispeći zanat i nakon odlaska Ibričića u inozemstvo preuzeti ulogu razigravača.