'STARI' MU RUŠI CIJENU

Tevez ljut na Fergusona i tužio ga Maradoni

16.05.2009 u 11:19

Bionic
Reading

Carlos Tevez, Argentinac u dresu Manchester Uniteda, ljut je i razočaran zbog postupaka trenera Alexa Fergusona. Zato ga je i odlučio 'tužiti' svom izborniku Diegu Maradoni te mu se požalio da mu 'stari ruši cijenu'

Iako bi danas protiv Arsenala mogao stići do obrane naslova prvaka, sir Alex Ferguson morat će porazgovarati sa svojim napadačem Carlosom Tevezom. Naime, Argentinac, kojem još uvijek nije produžen ugovor, odlučio je 'starog' tužiti izborniku Maradoni, a sve su prenijeli novinari The Suna.

'Prvo mi je Carlos rekao: Stari me ne voli. Ne da mi igrati i ruši mi cijenu. Ja ga pratim, vidim da je brz i da postiže golove, a kada dođe u Argentinu, u to ću ga i uvjeriti. Dobit će poziv u reprezentaciju i igrat će', rekao je argentinski izbornik Diego Maradona o svom 25-godišnjem napadaču.

Tevez, po svemu sudeći, više ni ne planira odjenuti dres Uniteda, a potvrđuje to i njegova želja da pristupi Liverppolu, jednom od najvećih rivala 'crvenih vragova'. Osim 'redsa', za Teveza je navodno jako zagrijan i madridski Real, a dio španjolskih medija još u petak je istaknuo da je taj posao dogovoren, bez obzira na to tko će preuzeti predsjedničku fotelju 'kraljevskog kluba'.