stradao nesretni moro

Teška ozljeda zasjenila pobjedu reprezentacije: Jako loša vijest za Dinamo!

27.03.2018 u 21:02

Bionic
Reading

Magnetska rezonanca pokazala je da je Nikola Moro ovog utorka teško ozlijedio prednje križne ligamente koljena na kvalifikacijskoj utakmici hrvatske U-21 reprezentacije protiv Moldavije....

Mladi 20-godišnji veznjak Dinama neće pamtiti po dobrome utakmicu mlade hrvatske izabrane vrste ovog utorka u Velikoj Gorici. Naime, u jednom duelu s igračem Moldavije teško je ozlijedio koljeno, a magnetska rezonanca nakon susreta nije donijela dobre vijesti.

  • +3
Kvalifikacije za EP U-21: Hrvatska - Moldavija Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Nikoli Mori dijagnosticirano je puknuće prednjih križnih ligamenata, što znači i pauza od najmanje šest mjeseci, što je užasna vijest za Nikolu Jurčevića koji je i prije ove ozljede imao problema u sastavljanju kvalitetne vezne linije 'modrih'.

Ove zime spominjale su se ponude od čak 15 milijuna eura za darovitog nogometaša, htjeli su ga i ukrajinski Šahtar i portugalska Benfica, ali Dinamo ga definitivno neće moći prodati sljedećeg ljeta niti će na njega moći računati u kvalifikacijama za Ligu prvaka koje se klubu smiješe.

Ako ništa, barem će se Moro malo duže zadržati u klubu, a primjer Marka Pjace koji se uspješno oporavio od slično teške ozljede koljena puni optimizam da bi se Nikola mogao vratiti tijekom jeseni još bolji i spremniji...