HOĆE LI SE DOGODITI?

Ovo misle navijači Bayerna o dolasku Nike Kovača na klupu njihovog kluba!

27.03.2018 u 16:23

Bionic
Reading

U anketi njemačkog Bilda Niko Kovač zauzeo je drugo mjesto među željama navijača Bayerna kad je u pitanju novi trener, a dnevnik Kicker smatra da ima sve potrebno za preuzimanje vruće klupe, no postavlja se pitanje je li spreman pogaziti svoju riječ...

Bivši hrvatski izbornik uoči završnice Bundeslige i dalje drži svoj Eintracht na poziciji koja vodi sljedeće sezone u Ligu prvaka, što je veliki uspjeh i rasplamsalo je dodatne glasine o njegovom odlasku iz Frankfurta i preuzimanju Bayerna kojeg Heynckes neće voditi sljedeće sezone.

Niko Kovač Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U njemačkim medijima Kovač odlično kotira za preuzimanje vruće klupe, a i među navijačima Bayerna. U velikoj anketi Bilda zauzeo je drugo mjesto među željama Bayernovih simpatizera, iza Jürgena Kloppa kojeg će bavarski klub teško preoteti Liverpoolu.

Dnevnik Kicker također hvali hrvatskog stručnjaka, no pita se je li spreman pogaziti riječ koju je dao svom trenutnom klubu.

'Rođen u Berlinu, od Eintrachta je napravio aspiranta za Ligu prvaka i igrao je u prošlosti u Bayernu, a sa sportskim direktorom Hasanom Salihamidžićem se odlično razumije te posjeduje internacionalno iskustvo kao igrač i izbornik. Njegov se put sviđa Bayernu. No, problem je ugovor koji istječe tek 2019. godine, a u Frankfurtu tvrde da će ga sigurno odraditi do kraja. Kovač je čovjek od principa, no što ako ga bivši klub ozbiljno poželi dovesti?', pita se ugledni sportski list.

Vjeruje se u Njemačkoj kako će Kovač ipak povesti Eintracht u Europu sljedeće sezone, a zatim preći u neki jači klub. No, pitanje je hoće li 2019. godine biti otvoreno radno mjesto u Bayernu pa bi mogao požaliti ako sada odbije eventualnu ponudu...