I TO JE MOGUĆE

Teniska zvijezda kod izlaska iz tuša doživjela užas, hitno je prevezena u bolnicu

21.09.2023 u 14:53

Bionic
Reading

Brazilska tenisačica Beatriz Haddad Maia bila je prisiljena povući se s Guadalajara Open Akron nakon bizarne nezgode pod tušem

Brazilska teniska zvijezda trebala je igrati protiv Danielle Collins u osmini finala, ali se povukla s turnira. Razlog? Završila je u bolnici na šivanju nakon gadne nezgode u hotelskoj kupaonici.

Naime, 18. igračica svijeta izlazila je iz tuša kada se tuš kabina razbila, a od stakla je dobila posjekotine na obje ruke. Ona je dobro, ali je priznala da je moglo biti i puno gore.

'U nedjelju, u hotelu, kad sam izašla iz tuša i otvorila tuš kabinu, vrata su se jednostavno razbila i na kraju sam porezala neke dijelove svog tijela. Morala sam ići u bolnicu ovdje u Guadalajari gdje sam dobila šavove na obje ruke i nažalost neću moći igrati ovdje u Meksiku (posebno mjesto za nas tenisače zbog velikog odziva ljudi i napora organizatora turnira)', napisala je u objavi na Instagramu i dodala:

'Osim straha, dobro sam. Moglo je biti nešto mnogo ozbiljnije. Sada će mi trebati nekoliko dana da zacijelim rane i da se vratim i nastavim boriti za svoje ciljeve za 2023. Cijenim naklonost i dobre vibracije svih. Ugodan tjedan i vidimo se uskoro.'