IZGLEDA KAO GOTOVA STVAR

Teniska 'bomba' iz Indian Wellsa; Goran Ivanišević pred novim izazovom...

09.03.2018 u 08:37

Bionic
Reading

Goran Ivanišević pred novim je trenerskim izazovom, bivši hrvatski tenisač bi prema pisanju stranih medija trebao preuzeti brigu o Kanađaninu Milošu Raonicu te ga vratiti u sam vrh ovoga sporta

Naš proslavljeni tenisač, koji je vrhunac igračke karijere doživio 2001. kada je s pozivnicom osvojio Wimbledon, posljednjih godina posvetio se trenerskom poslu.

Prvo je vodio najboljeg hrvatskog tenisača Marina Čilića koji je pod njegovim vodstvom 2014. došao do titule na US Openu, a od kolovoza 2016. bio je dio trenerskog tima još jednog TOP 10 tenisača – Čeha Tomaša Berdycha, a ta suradnja je potrajala do ljeta 2017.

No izgleda da je Ivanišević pred novim izazovom, popularni Splićanin snimljen je u Indian Wellsu kako trenira s Milosom Raonicem koji je trenutačno 38. na svijetu, a nekada je bio treći igrač na ATP-u.

Kanadski tenisač je ne tako davno imao operaciju zgloba ruke, sada je opet spreman i traži put kojim bi se vratio prema vrhu ATP ljestvice, a strani mediji su uvjereni kako će Ivanišević biti čovjek s kojim će loviti nekadašnju formu.

  • +3
Nives Čanović i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, Raonica je prije trenirao još jedan bivši hrvatski tenisač Ivaan Ljubičić koji od prosinca 2015. radi fanstatičan posao sa Rogerom Federerom.