GLASINE U ITALIJI

Tek je lipanj, a Mario Mandžukić već zna da je otpisan u Juventusu?

23.06.2019 u 13:01

Bionic
Reading

Talijanski mediji uvjereni su da Maurizio Sarri ozbiljno ne računa na Marija Mandžukića uoči nove sezone i da bi zbog odlaska Massimiliana Allegri mogao promijeniti klub ovog ljeta...

Podsjetimo, iza našeg 33-godišnjeg napadača odlična je sezona u kojoj je dobro surađivao s Cristianom Ronaldom, prije svega u prvom dijelu sezone kada je redovito zabijao u talijanskim derbijima, a također i asistirao slavnom Portugalcu.

  • +3
Mario Mandžukić Izvor: Reuters / Autor: STRINGER

Međutim, čovjek kojeg je Mandžo proglasio najboljim trenerom s kojim je ikad surađivao, Massimiliano Allegri napustio je Juventus na kraju sezone, a klupu je preuzeo Maurizio Sarri.

Na temelju prvog obraćanja javnosti u kojem je spomenuo mnoge napadače Juventusa, ali ne i našeg Mandžukića, talijanski mediji pustili su glasine kako novi trener ozbiljno ne računa na stasitog hrvatskog napadača i ima ga se namjere riješiti ovog ljeta. Navodno ne odgovara njegovom stilu igre.

Pojavila se čak informacija da su Mandžukić i njegov menadžer o tome obaviješteni od strane Juventusa te da već polako počinju tražiti novi klub.

Dobra je vijest što zainteresiranih poslodavaca definitivno ima, među njima i Borussia Dortmund koja se već pojačala Matsom Hummelsom, Thorganom Hazardom, Nicom Schulzom i Julianom Brandtom, a dolazak Mandžukića zaokružio bi sjajan prijelazni rok i treneru Lucienu Favreu dao još bolju priliku pomrsiti račune Kovačevom Bayernu u Bundesligi, nego što je imao u prije mjesec dana završenoj sezoni...