RIJKAARD SRETNIK

Tek je dobio 'cipelu' u Arabiji, a već ga zove Milan

16.01.2013 u 21:16

Bionic
Reading

Premda su govorili kako zapravo i nisu zainteresirani za Josepa Guardiolu, u Milanu su ipak loše dočekali vijest kako se Španjolac dogovorio s Bayernom kojeg će preuzeti na kraju aktualne sezone

U Milanu su očigledno riješili stvar unutar svoja četiri zida. Njihov sadašnji trener Massimiliano Allegri neće još dugo biti na trenerskoj klupi, najdulje do kraja sezone.

No, dok je Guardiola 'pobjegao' otvorila se opcija na drugoj strani. Naime, nizozemski strateg Frank Rijkaard je u srijedu dobio otkaz kao izbornik Saudijske Arabije i to je ponukalo čelnike Milana da odmah razmišljaju o opciji dovođenja čovjeka koji je najbolje nogometne dane proveo na San Siru. Podsjetimo, Rijkaard je kao nogometaš u Milanu, u velebnom nizozemskom trokutu (Rijkaard - Gullit - Van Basten) igrao od 1988. do 1993. godine.

Kao stalna opcija B za Milan se spominje Roberto Donadoni, sadašnji trener Parme, a nedavno se pojavila i senzacionalna mogućnost da Cesare Prandelli, sadašnji talijanski izbornik, bude novi trener. No, Prandelli je slobodan tek nakon Mundijala 2014. godine.