Slijedi dvoboj s Udineseom

Talijani žestoko kritizirali Nikolu Kalinića koji je razočarao u Veroni, a o svemu se oglasio i trener Ivan Jurić i jasno rekao što misli o njemu

05.02.2021 u 20:28

Bionic
Reading

Talijanski novinari nisu zadovoljni igrom Nikole Kalinića koji je u 11 utakmica zabio tek jedan gol

Ivan Jurić je najavio utakmicu s Udineseom koja dolazi nakon neobičnog perioda u kojem je klub najprije pobijedio Napoli s 3:1, a onda istim rezultatom izgubio od Rome. Hrvatski trener očekuje veliku borbu u Udinama.

'Očekujem tešku utakmicu. Prošle godine bismo mogli očekivati puno, ali i ove godine smo dobro počeli, posebno još kada znamo da smo imali i dosta problema. Oni nas dočekuju nakon dobrih rezultata i jedva da primaju golove', rekao je Jurić pa dodao:

'Jako su organizirani u obrani i generalno su dobra ekipa. Čeka nas baš teška utakmica. Uz to, nedostaje nam Ceccherini, a Vieira i Sturaro se još oporavljaju. No, dobro smo radili ovaj tjedan.'

Hrvatski napadač Nikola Kalinić koji igra za Veronu je ove sezone zabio tek jedan gol u 11 utakmica. Jurića su Talijani pitali je li ga njegov sunarodnjak razočarao.

'Shvaćam vaše kritike i to što ste skeptični, ali ja imam više strpljenja. To je normalno. Ja u njemu vidim fenomenalnog igrača. Ima odlično kretanje i tajming. Svi mi smo očekivali više, ali on može postati naš ključan igrač. Dobro radi na treninzima', poručio je Jurić.