ROma ih pregazila

Ivan Jurić nije skrivao razočaranje nakon poraza od Rome; hrvatski hit trener iskreno progovorio o svojoj ekipi i očekivanjima medija i navijača

01.02.2021 u 13:40

Bionic
Reading

Ivan Jurić osvrnuo se na poraz Hellas Verone na gostovanju kod Rome

Roma je u 20. kolu talijanske Serie A s 3:1 u Rimu pobijedila Veronu koju vodi naš Ivan Jurić. Sve je riješeno već u prvih pola sata. U 20. minuti zabio je Mancini, u 22. Mkhitaryan i u 29. Borja Mayoral i tako je pitanje pobjednika bilo već riješeno. Do kraja je Colley uspio samo zabiti počasni gol za Veronu.

Verona je nakon ovog poraza na devetom mjestu s 30 osvojenih bodova iz 20 utakmica. Jurić nakon poraza nije skrivao nezadovoljstvo, ali i naglasio je da on i njegov stožer zapravo rade pravo malo čudo u Italiji.

'U stvarnosti smo mi maleni, kao igrači i kao klub. Navijači i novinari su izgubili pamet. Ne vide što mi zapravo radimo. Ako se moji igrači opuste, to loše završi', rekao je Jurić nakon utakmice pa dodao:

'Ovo je poziv na oprez. To što smo vidjeli danas, više se ne smije događati. Oni koji su ispod nas, a imaju bolje ekipe, moraju se zapitati zašto nisu iznad nas', poručio je Jurić.