što mu je to trebalo?

Bahati Cristiano Ronaldo ovom je izjavom na sebe navukao bijes igrača i navijača Rome

20.12.2018 u 09:02

Bionic
Reading

U 17. kolu Serie A vodeći Juventus na svom terenu u subotu (22. prosinca, 20.30 sati) dočekuje Romu. Ovo je samo jedan u nizu velikih derbija talijanskog nogometa uoči kojeg je Cristiano Ronaldo dodatno 'podgrijao' atmosferu...

Juventus ove sezone u Serie A ne zna za poraz, 'stara dama' uvjerljivo maršira prema novoj titulu prvaka s učinkom od 15 pobjeda i jednim remijem uz gol-razliku 33:8. Pred svojim navijačima ima niz od sedam pobjeda i jednog remija, a na posljednjih pet domaćih utakmica nije primila gol. Zabio je Juve u tom periodu devet puta...

Jasno je da su svi u redovima 'stare dame' uoči subotnjeg derbija s Romom puni samopouzdanja, a posebno se istaknuo Cristiano Ronaldo koji je svojim izjavama dodatno 'zakuhao' ionako vatrenu atmosferu.

Prisjetio se Portugalac kako je praktički sam razbio Romu u Ligi prvaka dok je još igrao za Manchester United u sezoni 2006./07. Na Old Traffordu su tada 'crveni vragovi' slavili čak 7:1.

'Vodili smo 6:0 kada me je jedan igrač Rome molio da više prestanem driblati. Neki su čak prijetili da će me namjerno ozlijediti', prisjetio se Ronaldo i onda 'zakuhao':

'A bila je to tada puno jača momčad Rome od ove sada.'

  • +4
Juventus - Inter, 15. kolo Serie A, 2018/19. Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

I nije tu Cristiano Ronaldo stao, dodatno je sipao sol na ranu posrnule 'vučice'.

'Kad malo bolje razmislim, u ovoj momčadi Rome nema nikog s kim bih mogao razmijeniti dres na kraju susreta!', zaključio je pomalo bahato Ronaldo.

Jasno da je odmah na društvenim mrežama krenuo 'opći napad' navijača Rome na Ronalda, no ionako je već navikao da ga ne vole. Pitanje je samo kako će reagirati nogometaši Rome, netko bi ga na terenu mogao 'počastiti' grubim startom jer ovakav se 'izazov' jednostavno ne može pustiti bez posljedica. A možda ih Ronaldove riječi i dodatno motiviraju, tko zna?