Ozljede ga usporile

Talijani pišu da je Mario Mandžukić bivši; hrvatski napadač ima još jako malo vremena da pokaže što zna, a poznato je i što bi ga moglo koštati produljenja ugovora

29.03.2021 u 12:11

Bionic
Reading

Mario Mandžukić ima još samo 10 utakmica da pokaže što zna. U protivnom će ga se Milan riješiti na kraju sezone

Mario Mandžukić je od srpnja 2020. godine bio slobodan igrač, nakon što je raskinuo ugovor s katarskim Al Duhailom. Dugo ga se povezivalo s brojnim klubovima, ali na kraju je, u siječnju ove godine, potpisao ugovor s milanskim 'crveno-crnima'.

Deset mjeseci bez minutaže u natjecateljskim utakmicama su ostavili traga pa se Mandžo muči s dostizanjem forme u Milanu, a to bi ga moglo koštati i novog ugovora. Od kada se vratio u Italiju i Serie A još nije zabio niti jedan gol. Tu su bile i ozljede pa se hrvatski napadač ubrzo našao u lošoj poziciji.

Talijanski mediji sada pišu kako ima još samo 10 utakmica da pokaže da je pravi izbor za Milan. Ako to ne uspije, klub mu neće produljiti ugovor. Milan je Mandžukića doveo na pola sezone uz mogućnost produžetka ugovora vrijednog četiri milijuna eura po sezoni za još dodatnu godinu. Uvjet za produljenje ugovora je ulazak kluba u Ligu prvaka, naravno ako obje strane budu zadovoljne s prikazanim.

Ipak, Mandžin dugi period neaktivnosti od skoro godinu dana ostavio je traga na njegovim mišićima, ali i izvedbama. Za sada je uspio upisati tek četiri nastupa za Rossonere i to bez učinka. Calciomercato piše kako ima još 10 utakmica da pokaže kako mu je ipak mjesto u Milanu.

Za sada čelnici kluba nisu zadovoljni njegovim učinkom i, da ih se danas pita, ne bi mu produljili ugovor. Ipak, 10 utakmica je dovoljno da Mandžo pokaže što zna i vrati se na stare staze slave, a ako mu to uspije, dobiva novi ugovor i još četiri milijuna eura.