ružno je izgledalo

Talijani objavili kakva sudbina čeka Hrvata; Ante Rebić saznao kaznu za svoj 'kung-fu' udarac kojim je oborio Danila u polufinalu Kupa

14.06.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Ante Rebić saznao je kaznu za svoj udarac na polufinalu Kupa zbog kojeg je već dobio crveni karton

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić u zadnjih je nekoliko dana glavna tema medija u Italiji zbog svojeg poteza koji je postao viralni hit na društvenim mrežama i glavna zanimacija brojnih fanova. Riječ je o njegovom 'kung-fu' udarcu nogom na polufinalu Kupa.

Rebić je u prevelikoj želji da dođe do lopte u uzvratu polufinala Kupa protiv Juventusa nogom nasrnuo na Danila i tako dobio direktan crveni karton. Osim što je svoju ekipu od 15. minute ostavio na cjedilu, Rebić je saznao i dodatnu kaznu za svoj nespretan, nesretan i brutalan start.

Disciplinska komisija Nogometnog saveza Italije na sreću nije bila toliko oštra prema Rebiću pa je hrvatski reprezentativni napadač dobio tek jednu utakmicu suspenzije. Da stvar bude bolja, suspenzija vrijedi samo za Kup pa će Rebić propustiti tek uvodnu utakmicu Milana u tom natjecanju iduće godine.

Do kraja ovogodišnje polufinalne utakmice je njegov Milan uspio izdržati sve napade Juventusa i završilo je 0:0, ali 'Stara dama' se plasirala u finale zbog gola iz prve utakmice. U Finalu će tako, 17. lipnja u Rimu, snage odmjeriti Napoli i Juventus.