SLOVAK JE OPTIMISTIČAN

Sylvestr: S Dinamom ću igrati Ligu prvaka

27.10.2010 u 16:00

Bionic
Reading

Slovački reprezentativac Jakub Sylvestr u kratkom je roku u Dinamu pokazao da je velik potencijal. Bez obzira što nema pravo nastupa u Europi, slovački internacionalac u domaćem prvenstvu pokazuje koliko zna, ali i čeka da s Dinamom zaigra u Ligi prvaka

Jakub Sylvestr progovorio je za službenu stranicu Dinama o svom dosadašnjem boravku u Maksimiru, ali i o budućnosti koja ga čeka. Očekuje da će s 'modrima' osvojiti prvenstvo i kup i dokopati se Lige prvaka.

O rezultatima Dinama u Europskoj ligi Sylvestr je rekao: 'Napravili smo veoma lijep početak. Ona pobjeda nad Villarrealom je bila uistinu čudesna, a iako rezultat s PAOK-om i Bruggeom možda nije onakav kakav su mnogi od nas priželjkivali, pokazali smo dobru igru. I nadam se da ćemo na kraju kvalitetu pokazati i na tablici i uspješno proći grupu.

Na Maksimiru smo protiv Club Bruggea imali puno dobrih šansi i šteta što nisu realizirane. Vjerujem da će susret u Beligiji biti bolji za nas po tom pitanju i da ćemo pobijediti. U svakom slučaju, znam da će svi igrači dati sve od sebe na terenu.

Već me sljedeće godine čeka prilika i iznimno joj se veselim. U međuvremenu ću davati sve od sebe na prvenstvenim utakmicama i onima u kupu. Nadam se i proslavi naslova prvaka i osvajanju kupa. To bi me stvarno ispunilo. A i znam da klub sljedeće godine slavi svojih sto godina i to bi bio najljepši poklon svima nama.

Ovaj klub će u tome uspjeti. Ako ne sljedeće godine, onda one nakon nje. Posebno s trenerom poput Vahida Halilhodžića koji je napravio puno dobrih stvari za momčad i za cijeli klub u relativno kratkom vremenu.'