RASPLET NA VIDIKU

Svi znaju kako će završiti slučaj 'Modrić'

23.07.2012 u 09:34

Bionic
Reading

I u ponedjeljak je Luka Modrić bio igrač Tottenhama. No španjolski mediji pišu kako je pitanje dana kada će hrvatski reprezentativac postati dio Realove svlačionice

Španjolski list Marca u jutarnjem izdanju donosi naslov 'Ako će Madrid surađivati, i Tottenham će također'. Modrićev potpis za Real pitanje je vremena. Znaju to i u Madridu i u Londonu, stoga ne žure s pregovorima', piše u uvodu teksta. Te novine navode kako su pregovori zapeli oko iznosa odštete, a Englezi žele da Real učini prvi korak. Poznato je kako 'spursi' zahtijevaju 45 milijuna eura, dok 'kraljevi' nude deset milijuna eura manje.

Isto tako ugledni španjolski dnevnik blizak Realu ističe kako Modrićev potez bojkota ni malo nije pridonio poboljšanju situacije u pregovorima. Naime, Tottenham više ne želi zadržati igrača koji se ponaša na taj način, ali u inat mu neće ni popustiti.

I AS je donio svoju verziju u slučaju Modrić. Prema njima je, nakon što je Hrvat odbio putovati u SAD na pripreme, menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas svjestan kako Modrića neće imati u sastavu za sljedeću sezonu pa želi da se ova trakavica što brže okonča. Zato portugalski stručnjak pokušava nagovoriti predsjednika Levyja da uz 35 milijuna eura novca razliku do traženih 45 milijuna prebije uzimanjem igrača iz Realove klupske nogometne akademije.

Portugalskom menadžeru oko je zapelo na dvojici igrača - napadačima Joseluu i Jeseu. Jedan od njih trebao bi biti uključen u 'operaciju Modrić'. AS navodi kako je Joseluov odlazak moguć, dok se Real nikako ne želi odreći Jesea.