DRUGAČIJE NE ZNA

Svi žele vidjeti novu borbu Khabiba i Conora, a ludi Irac već je krenuo s ružnom uvertirom - uvredama

29.07.2019 u 17:42

Bionic
Reading

Poraz od Khabiba Nurmagomedova očito još uvijek jako boli Conora McGregora. Irac je u novoj objavi na društvenim mrežama kritizirao Herba Deana koji je sudio njihov meč na UFC-u 229, a prvaka lake kategorije Nurmagomedova također je počastio novim uvredama

Nurmagomedov je u listopadu na priredbi u Las Vegasu izdominirao McGregora i završio ga prisiljavnjem na predaju u četvrtoj rundi. Dagestanac se velik dio meča služio svojim superiornijim hrvanjem kako bi neutralizirao McGregorov napad, piše Fight Site.

McGregoor je putem Twittera objavio fotografiju iz prve runde gdje se nalazi u parteru uz kavez te je u poruci Deanu poručio da je borbu trebao vratiti na noge. Za Nurmagomedova je rekao da je bio u panici kada je McGregor prošle godine u New Yorku bacio teretna kolica na autobus u kojem se ovaj nalazio.

'Herb moj čovječe, on mi ovdje pokušava ponjušiti štitnik za prepone, prva je j..ena runda. Digni nas na noge. P..ka od borca. Panika, panika. Svi smo vidjeli kako si se uspaničario u tom autobusu. Nisi znao što bi od panike.'

Zanimljivo je da McGregor ponovno proziva Nurmagomedova baš nakon što je predsjednik UFC-a Dana White u nedavnom intervjuu potvrdio da je njihov revanš apsolutno realna mogućnost. Veliki šef je prije toga govorio kako McGregoru neće odmah dati taj revanš, a da pregovori s najvećom zvijezdom UFC-a ne idu glatko pokazao je McGregor prije nekoliko tjedana kada je po treći put najavio odlazak u mirovinu.

  • +8
Khabib Nurmagomedov Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No po svemu sudeći, McGregor jednostavno čekat rasplet situacije u vrhu lake kategorije, odnosno borbu Nurmagomedova i Dustina Poiriera koji se za pojas bore 7. rujna na UFC 241 priredbi u Abu Dhabiju. Nakon njihovog meča brzo bismo mogli saznati kada se Irac konačno vraća u Octagon.

  • +14
Irski borac Conor McGregor Izvor: Pixsell / Autor: PA Wire/Press Association/PIXSELL