ZA NASLOV PRVAKA

Stipe Miočić i Daniel Cormier dobili službeni poster za UFC 241; pogledajte kako izgleda...

12.07.2019 u 14:14

Bionic
Reading

Izašao je službeni poster za UFC 241 na kojem ćemo idućeg mjeseca gledati veliki revanš između Daniela Cormiera i Stipe Miočića

Cormier i Miočič 17. kolovoza predvode PPV priredbu u Honda Centeru, u kalifornijskom Anaheimu, borbom za pojas UFC prvaka teške kategorije. Bit će to prilika za Miočića da vrati u svoje vlasništvo naslov koji je izgubio prije godinu dana.

Na službenoj grafici očekivano dominiraju aktualni i bivši prvak kraljevske kategorije. Uz njih, na dnu plakata se nalaze sudionici preostale dvije glavne borbe na programu. Riječ je o Natu Diazu i Anthonyju Pettisu te Yoelu Romeru i Paulu Costi.

Popularni Diaz vraća se u Octagon tri godine nakon poraza od Conora McGregora kako bi se obračunao s uvijek atraktivnim 'Showtime' Pettisom. U srednjoj kategoriji Romero i Costa konačno će ukrsiti rukavice nakon što je njihov susret već dva puta bio otkazan, piše Fight Site.

Ipak, najiščekivanija borba rezervirana je za 'main event' večeri. 'DC' je u srpnju prošle godine šokirao kada na je UFC-u 226 nokautom u prvoj rundi preuzeo Miočiću titulu i tako prekinuo njegov rekordni niz od tri obrane naslova u teškoj kategoriji. Miočić je odbijao druge protivnike i inzistirao na novoj prilici protiv Cormiera te ćemo sada za nešto više od mjesec dana konačno vidjeti njihov veliki revanš.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia