KAKVA PREDSTAVA NA NOU CAMPU

Svi to vide osim Florentina Pereza? Evo što Katalonci pišu o Luki Modriću

06.04.2023 u 08:11

Bionic
Reading

Nogometaši madridskog Reala izborili su plasman u finale španjolskog Kupa kralja nakon što su u uzvratnoj utakmici polufinala na Camp Nou deklasirali Barcelonu 4:0 i tako nadoknadili domaći poraz 0:1

Sjajnu predstavu na Nou Campu imao je naš Luka Modrić, a posebno se pamti 50. minuta i asistencija francuskom napadaču Karimu Benzemi za drugi gol u utakmici.

Naravno, kada Modrić odigra takvu utakmicu, onda se svi s pravom pitaju kako to da mu Florentino Perez još uvijek nije ponudio novi ugovor.

Inače, o Modriću je nakon utakmice govorio i trener Carlo Ancelotti.

'Odigrali smo utakmicu onako kako sam želio. Inače ne bismo pobijedili 4:0. Još jednom moram reći da sam jako sretan što sam trener Reala', kazao je Ancelotti pa se osvrnuo na junaka Benzemu:

'Još jedna Zlatna lopta za Karima? I dalje je jedan od najboljih na svijetu. Što se tiče Modrića i Kroosa, i dalje ih trebamo u ovakvim utakmicama. Večeras sam pomiješao energiju i iskustvo, a Luka i Toni su itekako važni za nas. Jednostavno, bili su izvanredni. Camavinga je jako mlad, a stvarno je odličan. Večeras je bio nevjerojatan protiv Raphinhe', rekao je Talijan.

Zanimljivo, čak se i katalonski Mundo Deportivo osvrnuo na igru kapetana hrvatske reprezentacije.

'U prvom poluvremenu nije bio toliko uočljiv. Ali bio bi uvijek tamo gdje se nešto događalo. U drugom dijelu bio je presudan za to da Real Madrid izbriše Barcelonu.'

Hoće li ovo potaknuti Pereza da se malo ubrza s ponudom Modriću?

  • +24
Barcelona - Real (uzvratna utakmica polufinala Kupa kralja) Izvor: EPA / Autor: Enric Fontcuberta