cijenjeni brazilci

Svi se slažu sa Zlatkom Dalićem: Hrvatska u okršaju s favoritom SP-a!

03.06.2018 u 09:27

Bionic
Reading

Reprezentacija Brazila, s kojom Hrvatska u nedjelju igra prijateljsku utakmicu, glavni je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva, smatra španjolski reprezentativac Sergio Busquets.

'Igramo protiv favorita Svjetskog prvenstva, bit će to sjajan test za nas i priprema za Argentinu. To je sigurno i najveća utakmica u mojoj trenerskoj karijeri,' izjavio je Zlatko Dalić dan prije dvoboja s Brazilom koji će se ove nedjelje igrati u Liverpoolu.

  • +3
Prijateljska utakmica: Rusija - Brazil Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

S hrvatskim izbornikom slažu se i mnogi drugi. Nakon prijateljskih utakmica u ožujku Brazil i Španjolsku svi su isticali kao glavne favorite, a prednost južnoameričkoj selekciji daje jedan od istaknuti članova 'furije'.

'Favorit broj jedan je Brazil, a kasnije dolazi grupa reprezentacija u kojoj su Njemačka, Španjolska, Argentina i Francuska. Ove momčadi imaju jako dobre igrače, to su velike reprezentacije, a osvoji li prvenstvo neka od njih to neće biti nikakvo iznenađenje', rekao je Busquets za katalonsku televiziju TV3 pa se osvrnuo i na misiju Argentine koja igra u skupini s Hrvatskom na SP-u:

'Ne treba Messiju naslov svjetskog prvaka da bi se znalo da je on najbolji nogometaš na svijetu. On je najbolji tijekom posljednjeg desetljeća i uvijek će ga se ljudi sjećati', napomenuo je Busquets.

U svakom slučaju, pred Hrvatskom je poslastica ove nedjelje i prava provjera mogućnosti uoči početka SP-a...