čudno iskustvo

Svi Englezi se žale na istu stvar na Rujevici: Teško se bilo s tim nositi...

13.10.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Engleski nogometaši nakon remija bez golova s Hrvatskom priznaju da im nije bilo lako igrati pred praznim tribinama, što još nisu iskusili u svojim karijerama...

Hrvatska i Engleska remizirali su ovog petka, u utakmici koju su obilježile prazne tribine riječkog stadiona, zbog davne kazne Uefe koja je tek sada u potpunosti odrađena od strane HNS-a.

  • +16
Hrvatska - Engleska, Liga nacija Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Našima kojima je to bila već peta utakmica pred praznim stadionom nije bilo svejedno, posebno Domagoju Vidi koji je o tome govorio u intervjuu za tportal, a još teže je komorna atmosfera pala gostima.

'Mislim da smo se s tim dobro nosili, iako je teško bez atmosfere na stadionu. Kad izlaziš na teren i svira himna, a ti je nemaš kome pjevati... Nadam se da je ovo nešto što nećemo puno puta iskusiti u karijeri,' izjavio je Harry Kane nakon susreta, a s njim se slažu i suigrači.

'Bilo je čudno, ali znali smo da će biti takvo okruženje. Svejedno, himnu moraš pjevati, koliko god loše pjevaš. Želiš da te obitelj gleda s tribina, ali siguran sam da su gledali utakmicu na televiziji. To je sve dio igre i s tim se moramo nositi,' kaže debitant Ben Chilwell.

'Ovo je bilo prvo takvo iskustvo za nas. Neki navijači uspjeli su se uspeti na brdo pa smo ih čuli. Čudna situacija. No, kad je krenula utakmica, o tome više nismo razmišljali,' dodao je Eric Dier.

Englezi također smatraju da su bili bliži pobjedi i trebali otići kući s tri osvojena boda, što je naglasio i izbornik Gareth Southgate, a posljednju priliku za popravni imat će u ponedjeljak u Sevilli protiv Španjolske...