žali za pobjedom

Engleski izbornik bez dlake na jeziku: Ovo nije trebao biti remi

13.10.2018 u 08:46

Bionic
Reading

Engleski izbornik Gareth Southgate ocijenio je nakon utakmice 2. kola Lige nacija između Hrvatske i Engleske koja je završila bez pogodaka 0-0, da je Engleska bila bolja i da je zaslužila pobjedu.

Hrvatska i Engleska odigrali su bez golova na Rujevici, u utakmici u kojoj su Rebić i Kramarić imali prilike zabiti pogodak za pobjedu naše reprezentacije, ali bolje prilike imali su gosti.

  • +16
Hrvatska - Engleska, Liga nacija Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Dier i Kane pogodili su okvir gola, a Rashford je dvaput nadmudren od strane Dominika Livakovića kad se našao ispred njega. Nije iznenađenje da engleski izbornik žali za pobjedom.

'Igrači su se zaista trudili. Obrambeno smo bili jaki, entuzijazam igrača je bio na visokoj razini. Nije bilo opuštanja kod igrača cijelu utakmicu. Zadovoljan sam kako smo igrali, ali sam razočaran što nismo iskoristili jednu od šansi koje smo imali,' izjavio je Gareth Southgate nakon susreta i dodao:

'Ovo je utakmica koju smo trebali pobijediti. Mi smo bili bolji veći dio utakmice, drugo poluvrijeme je bilo odlično. Moramo iz takvih prilika zabiti i na neki drugi dan ćemo to i napraviti u budućnosti.'

Englesku u ponedjeljak čeka gostovanje kod Seville na kojem mora pobijediti Španjolsku ako želi ostati u igri za plasman na završnicu Lige nacija...