pridružuje se Visi

Zlatan Ibrahimović ovim je potezom najavio senzaciju godine; ipak putuje na SP?

18.04.2018 u 13:01

Bionic
Reading

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović sjajno se snašao u svom novom klubu Los Angeles Galaxyju gdje je u kratko vrijeme, koliko igra u američkoj MLS ligi, postao ljubimac navijača. No, osim što je kao nogometaš ostavio traga u svim klubovima u kojima je igrao Ibrahimović, koji po ocu vuče podrijetlo iz BiH te po majci iz Hrvatske, poznat je i kao magnet za reklame

Tako se od mnogobrojnih sponzora i Visa Inc. može pohvaliti kako je svjetski poznati profesionalni nogometaš Zlatan Ibrahimović njihovo novo lice globalne marketinške kampanje za FIFA Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. Visa, kao službeni platežni partner FIFA-e, u suradnji sa Zlatanom, pomoći će navijačima da ne propuste nijedan trenutak nogometne akcije ovog ljeta.

'Jako sam ponosan što ću surađivati s globalnim liderom u plaćanju', kazao je Zlatan Ibrahimović dodavši:

'Uvijek se trudim biti najbolji u nogometu, pa tako partnerstvo s Visom predstavlja ono što i dalje želim – biti najbolji.'

Zlatan Ibrahimović, jedan od najnagrađivanijih aktivnih nogometaša u svijetu, osvojio je 33 trofeja u karijeri za devet momčadi diljem Engleske, Francuske, Italije, Nizozemske, Španjolske, Švedske i Sjedinjenih Američkih Država. Zlatana mnogi nogometni analitičari smatraju i jednim od najboljih napadača svih vremena te najboljeg nogometaša svoje generacije.

Zlatan nije poznat samo po svojim sportskim uspjesima i svjetskoj popularnosti, već i po živopisnom karakteru. Rođen u Švedskoj od oca Bošnjaka i majke Hrvatice, ova nogometna legenda je UN-ov ambassador, vlasnik tvrtke, govori pet jezika i utjelovljuje sveukupnu prirodu brenda Visa.

'Uvijek smo bili svjesni Zlatanovih uspjeha na nogometnom terenu, njegove živopisne osobnosti i popularnosti', rekla je Lynne Biggar, direktorica marketinga i komunikacija, Visa Inc.

'Kao ekskluzivni platežni partner Svjetskog prvenstva, oduševljeni smo partnerstvom sa Zlatanom koji će dati dodatnu snagu našoj kampanji tijekom FIFA Svjetskog prvenstva i povezati se s navijačima u cijelom svijetu te još jednom pokazati kako je Visa - 'tamo gdje ste i vi', dodala je Biggar.

U cijeloj priči nije nemoguće da Ibrahimović ipak zaigra na SP-u u Rusiji iako se službeno iz švedske reprezentacije povukao nakon Eura 2016. godine. Švedski su reprezentativci i bez njega, preko dodatnih kvalifikacija tj. preko Italije izborili nastup na SP-u u Rusiji, ali nema sumnje kako bi svi redom odobrili da se Zlatan pojavi na priprema. To bi definitivno bila priča godine.

Da se 'nešto kuha' dalo se naslutiti prije nekoliko dana kada ja, nakon sjajnih igara u američkoj MLS ligi, karizmatični Ibrahimović na svom twitter profilu znakovito napisao:

'Mogućnost nastupa na SP-u penje se u - nebesa'.

  • +6
Zlatan Ibrahimović u dresu kluba Los Angeles Galaxy Izvor: Profimedia / Autor: N.N.